IniciAppEl sènior masculí del CEEB Tordera no baixa el ritme i es...

El sènior masculí del CEEB Tordera no baixa el ritme i es manté líder del seu grup

En un format de competició que no donarà accés a descensos ni ascensos, el sènior masculí del CEEB Tordera està completant amb molt bona nota aquesta petita pretemporada a la segona catalana. Amb un projecte nou d’aquest curs, es pretén construir un equip de referència per a l’entitat. A hores d’ara són líders després d’aconseguir la victòria en els 4 dels 5 partits disputats. L’entrenador del conjunt, Miquel Angel Grau, es mostrava ambiciós amb l’objectiu del sènior que aspira en un futur lluitar per pujar a primera. Això haurà d’esperar i en primer lloc s’hauran d’assentar a la categoria.

Grau ceeb masculi 1

Grau destaca que malgrat no haver-hi premi a final de curs, l’equip surt a competir en tots els partits. Estan aconseguint bones versions durant els enfrontaments que de moment superen en alguns casos amb força avantatge en la puntuació.

Grau ceeb masculi 2

Aquesta setmana juguen dissabte a les 17:45h al pavelló dels Països Catalans i tornen a enfrontar-se al BC Torroella. Aquest dissabte passat ja van superar aquest rival per 13 punts de diferència.

ÚLTIMES NOTÍCIES