IniciAppDenuncien tres conductors en un control al parc del Montnegre

Denuncien tres conductors en un control al parc del Montnegre

Foto: XPN

Un control d’accés motoritzat al medi dels Mossos amb el suport dels guardes forestals del Parc Natural del Montnegre i el Corredor va acabar amb tres sancions. Dues van ser per circular sense haver passat la ITV. La tercera, per no tenir l’assegurança obligatòria.

El dispositiu es va fer a la zona d’Hortsavinyà, en terme de Tordera el dia 18 d’abril, segons va informar la Diputació divendres.

A banda del control de la normativa d’accés al medi natural amb vehicles de motor, els dispositius vigilen que es compleixin les normatives lligades a les restriccions vigents de la Covid-19.

En un control anterior, s’havia sancionat els conductors de quatre buguis que van ser enxampats conduint en horari de confinament nocturn.

El Parc del Montnegre i Corredor té constància de força activitat no permesa en algunes zones dins del seu àmbit. En són exemple trobades nocturnes en què es realitzen focs d’esbarjo i botellón i, també, activitats nocturnes amb vehicles motoritzats i BTT que, en ocasions, pertorben la tranquil·litat i posen en risc la seguretat dels habitants i la fauna del Parc. Amb aquestes actuacions de col·laboració amb els Mossos d’Esquadra es pretenen minimitzar aquests comportaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES