IniciAppFloristeries i Llibreries de Tordera, optimistes per aquest Sant Jordi

Floristeries i Llibreries de Tordera, optimistes per aquest Sant Jordi

Tant floristes com llibreters ja han començat a notar l’ambient de Sant Jordi. Després que la diada de l’any passat se celebrés en ple confinament domiciliari, aquest any s’ha repartit la celebració en tres dies per esponjar les compres i evitar aglomeracions. Aquest dimecres, ha estat el primer dia en què s’han pogut muntar parades davant dels establiments.

Les llibreries expliquen que ja fa setmanes que han notat un increment de les vendes anticipades per Sant Jordi. El Gremi de Llibreters diu que el passat cap de setmana ha estat especialment bo i que els resultats mantenen una línia ascendent que esperen que es mantingui durant tot el dia. Els llibreters de Tordera ens expliquen les principals novetats i els llibres més demanats.

llibreries tordera

Els bibliotecaris de Catalunya opten per propostes literàries eclèctiques dirigides al públic infantil i juvenil. Llibres-joc com ‘Enigmes. Detectius a domicili 1’ (Librooks) o el volum sobre l’evolució del planeta ‘Paisatges perduts de la Terra’ (Zahorí Books) són alguns dels títols que els equipaments recomanen per als més petits.

Des de la Biblioteca de la Tordera, i per a un públic juvenil, es decanten per ‘T’estimo’ (Símbol Editors) un recull d’històries d’amor il·lustrades, dels francesos Hélène Delforge i Quentin Gréban. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, recomana ‘T’estimo’ (Símbol Editors) un recull d’històries d’amor il·lustrades, dels francesos Hélène Delforge i Quentin Gréban. Anfrons en destaca el seu contingut romàntic en el context de Sant Jordi. Assegura, a més, que els textos de Delforge en combinació amb les il·lustracions de Gréban el converteixen en “una autèntica obra d’art”.

Silvia proposta st jordi

Les floristeries de Tordera són optimistes amb Sant Jordi després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. 

floristeries tordera

Ràdio Tordera també prepara una programació especial durant la jornada amb magazines dedicats a la Diada, retransmissions de vídeo a través del seu canal de Youtube (@radiotordera), recomanacions literàries amb la Biblioteca de Tordera i lectura del manifest de Sant Jordi a càrrec de la Doctora Lluïsa Latorre.

ÚLTIMES NOTÍCIES