IniciAppEl sènior femení del CEEB Tordera obrirà avui al vespre la jornada...

El sènior femení del CEEB Tordera obrirà avui al vespre la jornada esportiva dels primers equips

A causa de la disputa del campionat territorial de twirling, el sènior femení del CEEB Tordera disputarà la seva jornada del campeonato de primera división femenina avui al vespre. Les torderenques rebran la visita del CEJ l’Hospitalet “B” amb l’objectiu de mantenir les sensacions positives de la setmana passada. El partit es jugarà a les 21:00h de la nit i el podreu seguir a través del segon canal de Youtube de Ràdio Tordera. Per altra banda, l’esdeveniment esportiu del twirling ha fet modificar alguns horaris del cap de setmana i per exemple, l’Aleví de l’Athletic Club Tordera Parc disputarà la seva cita a la pista coberta de Sant Andreu contra el Girona dissabte a les 17:30h o el benjamí de la mateixa entitat jugarà en diumenge.

El CPTordera amb la permanència sota el braç a l’OK Lliga Plata es desplaçarà fins a la pista del CP Vilafranca amb el que serà l’última sortida de la temporada. L’enfrontament serà a les 20:00h del vespre i es podrà seguir a través del 107.1FM i també al canal de Youtube habitual.

Per últim, el CFTordera tampoc jugarà aquesta setmana per culpa de les baixes que arrossega. Han ajornat el seu partit contra el CD Blanes i encara no hi ha data confirmada per recuperar el derbi del torneig de la segona catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES