IniciAppEl CPTordera continuarà una temporada més a l'OK Lliga Plata

El CPTordera continuarà una temporada més a l’OK Lliga Plata

Gràcies a la combinació de resultats que es van produir durant aquesta anterior jornada, conjuntament amb el gol “average” a favor que té l’equip torderenc, matemàticament el CPTordera es mantindrà una temporada més a la categoria de plata de l’hoquei patins. En Pablo Torres jugador de l’equip batejava el curs esportiu com a difícil tenint en compte les adversitats que han patit com a bloc.

Torres salvacio cpt 1

En comparació amb la lliga del sud, Torres destacava el gran nivell de la competició del nord i valorava els bons enfrontaments viscuts.

Torres salvacio cpt 2

Pablo Torres, màxim golejador del CPTordera amb 19 gols en 18 partits disputats, comentava que la unió de dins del vestuari ha estat clau per poder aconseguir la permanència.

Torres salvacio cpt 3

A falta de dues jornades per acabar, els grocs i vermells tindran el luxe de disputar els enfrontaments que queden sense la pressió d’haver de guanyar. Aquesta setmana visiten la vista del Vilafranca, rival que es jugarà pujar i el curs esportiu el finalitzaran el dissabte 8 de maig al Parroquial amb la visita de l’Areces.

ÚLTIMES NOTÍCIES