IniciAppLa capitana torderenca Anna Grima aconsegueix l'ascens a la superlliga femenina de...

La capitana torderenca Anna Grima aconsegueix l’ascens a la superlliga femenina de Voleibol amb el Barça

Cap de setmana rodó per la secció femenina del voleibol del Barça. Gràcies a la victòria aconseguida a les semifinals de les fases d’ascens contra l’Esplugues, el conjunt blaugrana capitanejat per la torderenca Anna Grima, ha certificat l’ascens a la superlliga femenina. I no només això, sinó que diumenge amb la final, també van sumar un triomf que les ha proclamat campiones de la categoria. Ella mateixa en declaracions al programa “En-Joc” de la Xarxa descrivia com a “al·lucinant” la sensació que vivia després d’aconseguir pujar.

Grima ascens 1

Grima tornava a valorar el paper mental com a clau per aconseguir el repte esportiu marcat. Ella mateixa detallava com s’havia fet la gestió del partit contra l’Esplugues a les semifinals.

Grima ascens 2

Recordem que les blaugranes es van proclamar campiones de la Superlliga femenina 2 en imposar-se en la final al conjunt amfitrió de la fase final, VP Madrid per 3-1 set. Aquest vespre la capitana torderenca serà en directe a través del Show diari per compartir amb la gent de Tordera la fita aconseguida.

ÚLTIMES NOTÍCIES