IniciAppLa Diputació de Barcelona destina 6.209 euros a Tordera per donar suport...

La Diputació de Barcelona destina 6.209 euros a Tordera per donar suport al foment del teixit comercial, mercats i fires locals

Fira del conte 2019

Amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament d’actuacions destinades a dinamitzar i consolidar el teixit comercial de comerç urbà, els mercats i les fires locals, la Diputació de Barcelona ha aprovat un fons de prestació dotat amb 1,2 milions d’euros que anirà destinat als municipis de la província de Barcelona. En concret, la Diputació atorga 152.734 euros a la comarca del Maresme. Segons informa l’ens provincial, a Tordera es destinaran 6.209 euros.

El fons, que s’inclou dels dins del Catàleg del Pla de Concertació Xarxa Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona, pretén també fomentar el tractament integral de l’oferta comercial i de serveis dels municipis d’acord amb les característiques i les necessitats del territori i la seva demanda. Els destinataris del Pla són, així, ajuntaments i entitats municipals descentralitzades de la província de Barcelona.

Amb el Pla Xarxa de Governs Locals 2020-2023, la Diputació de Barcelona reforça el seu suport i compromís amb els governs locals de la província en un context en el que aquests han de jugar un paper clau com a motors de la necessària reactivació econòmica i social.

ÚLTIMES NOTÍCIES