IniciAppLa cervesera malgratenca St Roch donarà 20 cèntims de cada ampolla venuda...

La cervesera malgratenca St Roch donarà 20 cèntims de cada ampolla venuda a la Fundació Aspronis

St Roch Cervesa llança al mercat la seva darrera cervesa artesana, amb el nom Cor de Blat i amb finalitat solidària: 20 cèntims de cada ampolla venuda aniran destinats com a donatiu a la tasca d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació ASPRONIS.

Cor de Blat és el ferm compromís de St Roch Cervesa amb l’entorn social més proper, per a una societat més justa i amb la clara intenció de donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual. La iniciativa per part de St Roch Cervesa va arribar a la Fundació ASPRONIS amb les ganes i la il·lusió d’un projecte que dona projecció als col·lectius en risc d’exclusió que atén la Fundació, especialment al de persones amb discapacitat intel·lectual a l’Alt Maresme: 70 persones ateses en formació ocupacional i 110 en el seu Centre Especial de Treball (CET) ubicats a Malgrat de Mar. Francesc Durà, és director general de la Fundació ASPRONIS.

Francesc Durà – Fundació ASPRONIS

En conjunt, a la comarca de la Selva i al nord del Maresme, ASPRONIS atén més de 500 persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies en serveis diürns, ocupacionals, residencials, laborals, etc.; 1300 infants cada any en atenció precoç a la primera infància (de 0 a 6 anys), i més de 200 persones més d’altres col·lectius en risc d’exclusió social en serveis domiciliaris, formatius i d’inserció laboral.

ÚLTIMES NOTÍCIES