IniciAppL’Esplai de la Gent Gran serà punt de vacunació massiva per la...

L’Esplai de la Gent Gran serà punt de vacunació massiva per la franja de 60 a 65 anys

L’Esplai de la Gent Gran serà un punt de vacunació massiva a Tordera, quan el departament de Salut ho consideri necessari. Arreu del territori català s’estan cedint gran equipaments públics per accelerar la campanya de vacunació tan bon punt sigui possible. La vacunació amb Astrazeneca, que es va reprendre la setmana passada s’haurà d’afluixar de nou. El darrer entrebanc, un retard en l’entrega. La remesa de 148.000 dosis compromesa per a la setmana vinent no arribarà abans del 5 d’abril, és a dir, una setmana més tard. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que el municipi posarà a disposició les instal·lacions de l’Esplai per quan tinguin el vistiplau per iniciar la vacunació en el segment de població entre 60 i 65 anys.

alcalde vacunes massives

El Departament de Salut ja ha obert la pàgina web on les persones de 60 a 65 anys ja es poden inscriure per rebre la vacuna d’AstraZeneca contra la Covid-19. L’adreça és aquesta: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. La pàgina permet escollir el punt de vacunació, el dia i l’hora i s’actualitzarà setmanalment segons les dosis disponibles.

Per demanar cita prèvia caldrà indicar el Codi d’Identificació Personal (CIP) de la targeta sanitària o el DNI, a part del nom i cognons, mòbil i adreça electrònica. A les persones que no estiguin en aquesta franja d’edat el registre no els deixarà completar la sol·licitud. Salut avisarà totes les persones a mesura que es puguin anar vacunant mitjançant una trucada telefònica o per SMS, missatges que milers de sabadellencs han començat a rebre aquest dimecres.

ÚLTIMES NOTÍCIES