IniciAppLa torderenca Núria Souto campiona de Catalunya en salt de Perxa

La torderenca Núria Souto campiona de Catalunya en salt de Perxa

El passat dissabte 6 de març el Palau Sant Jordi de Barcelona va ser l’escenari de la final del campionat de Catalunya Sub14 en pista coberta. La torderenca Nuria Souto, atleta del Club Deportiu Palafolls es va proclamar campionat de Catalunya en salt de perxa després de saltar 2 metres 75 centímetres. Ella mateixa explicava dins del Show dels Esports l’experiència que havia viscut i comentava que li hagués agradat públic a les graderies.

Souto perxa 1

Només fa dos anys que practica aquesta modalitat i dins d’aquesta prova va aconseguir una diferència de 45 cm per sobre de la segona classificada. Actualment ella realitza els seus entrenaments a Mataró, ciutat que disposa d’aquest tipus d’instal·lacions per poder practicar el salt de Perxa. Quan se li pregunta a la Núria Souto per un possible somni, malgrat la seva joventut té molt clara la seva resposta.

Souto perxa 2

En el calendari encara li queden les proves que s’han de disputar a l’aire lliure i cap als mesos d’estiu tornarà a tenir una altre prova de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES