IniciAppEl Club Twirling Vila de Tordera comença a preparar-se per les primeres...

El Club Twirling Vila de Tordera comença a preparar-se per les primeres proves de l’Abril

Des del Club Twirling Vila de Tordera també ja es troben en compte enrere per començar a preparar les primeres proves d’aquest 2021. D’ençà de les suspensions de fa un any on només van poder disputar un parell de copes, les atletes ja tenen repartit al calendari les competicions oficials que obriran aquest curs. En principi el 24 i 25 d’abril serà el cap de setmana on es donarà el tret de sortida a la temporada. Miriam Aparició, coordinadora i entrenadora de l’entitat torderenca compartia els objectius que estan treballant.

Aparicio twirling camp 1

Tal com avançava a l’entrevista del Show diari, Tordera podria ser la seu d’aquest esdeveniment. Des de la federació catalana de twirling ja han mostrat la seva voluntat perquè es celebri al nostre municipi. Ella mateixa ho detallava.

Aparicio twirling camp 2

Malgrat haver patit també les mesures restrictives, continuen amb els seus entrenaments repartits en els dos espais habituals d’entrenament, al gimnàs de l’IES Lluis Companys com el Pavelló dels Països Catalans. Si que han modificat els grups i els horaris per poder complir l’aforament que marca la normativa i aconseguir també bombolles de convivència entre els esportistes.

ÚLTIMES NOTÍCIES