IniciAppLa quarta edició del Festival Zero arriba aquest cap de setmana a...

La quarta edició del Festival Zero arriba aquest cap de setmana a Tordera

La segona Eva

Per quart any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis. El Festival Zero neix en el si de Teatres en Xarxa, una agrupació d’equipaments teatrals municipals que treballen i cooperen de manera regular des del 2014. A banda de promoure i gestionar la gira de determinats espectacles, al 2018 van iniciar el Festival Zero, que posa el focus en la creació de públic. HO explica el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

festival zero 1

El festival Zero farà la performance inaugural avui a les 20:00h protagonitzada per joves de l’institut Lluís Companys i Vedruna, Espai Joves de Pineda, centre S+J de Tordera i Centre de Formació Artística. Seguidament arriba l’obra La segona Eva de la companyia Eje i Tarantana.

La Segona Eva parla de les dones de fusta, de totes les dones silenciades. Parla de les violències que no són físiques i que són per això més invisibilitzades encara, per la dificultat de denunciar-les. En dóna detalls, Josep Navarro.

festival zero 2

La funció serà a les 20:30h. Per dissabte tenim ‘Una història universal’ de David Espinosa. L’experimentació d’objectes, com a element narratiu, és el centre de l’obra que intenta teatralitzar la historia universal des de la seva pròpia perspectiva, generant un recorregut audiovisual.  Es faran dues funcions dissabte a les 17h i 19h.

Amb aquesta edició del #festivalZero arriba un nou espai de trobada per a crear complicitats, per a seguir construint consciència social, per anar més enllà i investigar en allò que som i ens envolta. La Zona Postdata és un espai social on connectar o desconnectar de les idees preestablertes i obrir la ment.  Escoltem Josep Navarro.

festival zero 3

Us podeu abonar als 2 espectacles i a la zona postdata per 15 euros. Cal reservar l’abonament al Teatre Clavé o truca al 93.765.05-72.

ÚLTIMES NOTÍCIES