IniciAppObert el concurs per l'atorgament de llicències de venda no sedentària als...

Obert el concurs per l’atorgament de llicències de venda no sedentària als mercats de Tordera, Sant Pere i dels dimarts

Fins al dijous 25 de març restarà obert el període de presentació de sol·licituds per a 16 places de parades dels mercats de Tordera (6), Sant Pere (4) i dels dimarts (6) respectivament. 

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és poder seguir potenciant l’activitat comercial d’ambdós mercats, proporcionar nous productes, reforçar l’existent i garantir al públic habitual el tipus de comerç que té més demanda. Escoltem la regidora de mercats, Nàdia Cantero.

llicencies mercat 1

L’atorgament de les noves llicències municipals per l’exercici de la venda no sedentària es realitza mitjançant convocatòria pública i com a resultat d’un procediment basat en els principis de transparència, imparcialitat i publicitat. Nàdia Cantero explica les àrees de mercat on s’ubicarien les noves parades.

llicencies mercat 2

A més a més, es reforça i se segueix implementant i donant forma el mercat dels dimarts, una proposta que va néixer en temps de pandèmia i que s’ha anat consolidant al centre del municipi. A partir d’aquest diumenge 21 de març es tornarà a recuperar la celebració del mercat dels diumenges amb un 30% del seu aforament tal com marca el PROCICAT. 

Les sol·licituds s’hauran de formular mitjançant la corresponent instància normalitzada que és es pot obtenir a través de les bases que s’adjunten en aquest mateix enllaç preferiblement via telemàtica que trobareu a www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES