IniciAppEls equipaments esportius municipals es preparen per tornar a rebre públic a...

Els equipaments esportius municipals es preparen per tornar a rebre públic a partir d’aquest cap de setmana

Amb les noves mesures dictaminades pel PROCICAT, a partir d’aquesta setmana, les instal·lacions esportives ja poden tornar a rebre públic a les seves graderies. Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera conjuntament amb els clubs que utilitzen i gestionen els diferents espais, ja estan ultimant el protocol d’entrada per la gent que vulgui assistir als diferents partits que s’hi jugaran. Ho explicava ahir vespre dins del Show diari el mateix regidor d’esports Pau Megias.

Megias reobertura 1

Per poder entrar al Camp Municipal d’Esports, el pavelló dels Països Catalans o al pavelló Parroquial s’hauran de seguir les instruccions que des de consergeria i responsables COVID de les entitats indiquin. L’aforament serà del 30% i preassignat, es prendrà la temperatura, l’ús de la mascareta serà obligatori, els vestuaris estaran limitats i s’accedirà per una zona i se sortirà per una altra. A més, es demana a la gent que hi vagin amb antelació per evitar aglomeracions. Donava més detalls el mateix regidor Pau Megias.

Megias reobertura 2

En el cas del futbol i de l’hoquei patins, es demanarà que els assistents s’apuntin abans per tal de poder designar les localitats.

ÚLTIMES NOTÍCIES