IniciAppEls equips de futbol-7 tindran més difícil l’adaptació al camp de futbol-11...

Els equips de futbol-7 tindran més difícil l’adaptació al camp de futbol-11 per la falta de partits

És una de les reflexions i afectacions indirectes que ens deixa la pandèmia. Degut a l’aturada d’entrenaments i la falta de ritme de partit, els equips del planter també pateixen aquest tipus de variacions a l’hora d’adaptar-se, créixer i aprendre elements bàsics de l’esport que practiquen. En el cas del futbol i en concret a la categoria Aleví (segon any), etapa on a final de temporada faran el canvi a futbol-11, alguns jugadors/es d’aquesta generació tindran més dificultats a l’hora d’adaptar-se al nou espai pel proper curs. En Marcos García entrenador de la base del CFTordera explicava dins l’Ona Maresme quins aspectes s’hauran de treballar més.

Garcia canvi 1

Garcia creu que la falta de competició els ha fet perdre una part fonamental de la formació dels nois i noies d’aquesta categoria.

Garcia canvi 2

Segons el mateix entrenador Marcos Garcia, la falta d’efectius també potser un problema a l’hora de formar equips. De totes formes asseguren que pel que fa al CFTordera els equips de futbol 7 es troben de moment ben coberts.

ÚLTIMES NOTÍCIES