IniciAppLa torderenca Judith Toronjo recull l’acta de diputada i s’estrena al parlament

La torderenca Judith Toronjo recull l’acta de diputada i s’estrena al parlament

Aquest matí engega una nova legislatura al parlament de Catalunya. Ho farà amb presència de la torderenca, Judith Toronjo de Junts x Catalunya que recollirà l’acta de diputada i ja participarà en el ple de constitució de la mesa del parlament.

Toronjo, actual secretària general de la JNC, va ocupar el número 14 de les llistes de Junts per Catalunya a la demarcació de Barcelona en les passades eleccions. Amb els resultats definitius, Junts va aconseguir 16 escons per Barcelona,  obrint la porta a la torderenca a accedir a l’acta de diputada al parlament. Segons Toronjo vol ser la veu del parlament del seu territori Tordera i el Maresme.

Judith parlament 1

En el ple d’aquest divendres no només s’escull el president del Parlament, en aquest cas presidenta en la figura de Laura Borràs, sinó la composició de tota la Mesa de la cambra. Judith Toronjo espera que durant aquesta legislatura pugui donar veu a les necessitats dels joves del país.

Judith parlament 2

A diferència del que és habitual, la sessió no es farà a l’hemicicle, sinó a l’Auditori, on podran assistir-hi els 135 diputats i diputades garantint que es respecten les distàncies recomanades entre ells. En els últims dies, els treballadors del Parlament han estat treballant-hi per garantir que es compleixen les mesures recomanades pel que fa a aforament, ventilació, neteja i desinfecció.

A l’accedir al Parlament, es prendrà la temperatura als diputats i diputades. A més, durant la sessió, els parlamentaris hauran de portar mascareta, com s’ha fet als plans ordinaris i en la Diputació Permanent des de l’inici de la pandèmia.

ÚLTIMES NOTÍCIES