IniciAppAquest dissabte el sènior femení del CEEB Tordera retorna a la competició

Aquest dissabte el sènior femení del CEEB Tordera retorna a la competició

Amb 8 jornades de fase regular, el primer equip femení del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera tornarà a disputar un partit de bàsquet oficial aquest pròxim dissabte. Sota el nom de Primera División Femenina (Copa Catalunya), el conjunt torderenc ja fa tres setmanes que entrenen, sense tenir la pressió de perdre la categoria perquè segons les bases de competició, no hi haurà descensos, però si podran optar a pujar a lliga femenina 2. Marc Alonso deixava molt clar l’objectiu principal amb què lluitaran per aquest format de torneig.

Alonso retorn 1

Cada dimecres, les jugadores i cos tècnic se sotmetran a tests d’antígens per tal de poder confirmar la participació en l’enfrontament. El debut arribarà el dissabte a les 19:30h contra el filial de l’Snatt’s femení Sant Adrià al pavelló dels Països Catalans. A més dins del grup, les torderenques han quedat emparellades amb Reus, Hospitalet i Premià. Alonso es mostrava content per poder retornar a la dinàmica de partit.

Alonso retorn 2

Des de Ràdio Tordera estem preparant una programació especial pel seguiment de l’equip femení. A l’espera de la confirmació oficial, s’està treballant amb l’objectiu principal de poder també retransmetre en streaming pel youtube els partits de bàsquet tal com ja fem amb l’hoquei patins.

ÚLTIMES NOTÍCIES