IniciAppÚltims dies per acollir-se a la convocatòria de subvencions per a famílies...

Últims dies per acollir-se a la convocatòria de subvencions per a famílies i persones en situació de vulnerabilitat

Demà finalitza el termini per acollir-se a les subvencions adreçades especialment a famílies i persones en situació de vulnerabilitat.

La primera de les convocatòries que presenta l’Ajuntament és l’atorgament d’una subvenció  a favor de famílies amb tots els seus membres en situació d’atur com a conseqüència de la Covid-19. El seu objectiu és fixar els criteris de concessió d’ajuts extraordinaris destinats a donar suport econòmic a les unitats familiars empadronades a Tordera, en que tots els seus membres es trobin en situació d’atur com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID19.

La segona convocatòria és la de subvencions  a favor de les famílies monoparentals, vidus i vídues, i famílies amb tots els seus membres en situació d’atur. La finalitat d’aquestes subvencions és contribuir al sosteniment d’un col·lectiu de persones respecte de les quals concorren circumstàncies que les fan particularment vulnerables al risc de pobresa i exclusió social, mitjançant la compensació parcial de la càrrega tributària

Finalment la tercera convocatòria és per a l’atorgament d’una subvenció  a favor de les persones majors de 65 anys que viuen soles.

El termini per la presentació de les sol·licituds conclou demà 31 de desembre de 2020.

Les sol·licituds normalitzades (que es poden descarregar des d’aquest espai) i la documentació que es demana amb cadascuna de les convocatòries caldrà presentar-la telemàticament al servei de registre de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES