IniciAppL'Esport Torderenc tanca un dels anys més durs i incerts que s'hagi...

L’Esport Torderenc tanca un dels anys més durs i incerts que s’hagi viscut

Sens dubte el 2020 quedarà ben marcat per l’esport torderenc i tot el que envolta aquest moviment dins del municipi. Clubs, jugadors/es, regidoria, instal·lacions, empreses del sector i aficionats que segueixen els seus clubs, van veure com al mes de març tot s’aturava i malgrat que hi ha hagut una certa esperança, sobretot passat l’estiu amb l’arrencada d’algunes competicions, a hores d’ara el futur és força incert per algunes categories.

Aquest any estarà marcat també pels ascensos del CFTordera, CEEB Tordera i l’Athletic Club Tordera Parc. Per la pèrdua de l’expresident del CBTordera Lluis Mota o per la celebració de la gala de l’esport torderenc al Camp Municipal d’esports sota mesures estrictes de seguretat. A més a més, el ple de l’ajuntament va aprovar el mes passat demanar que l’esport sigui considerat essencial per la ciutadania.

Pel que fa al 2021 tot fa pensar que serà un any de retrobament. De la posada en marxa dels partits a l’esport base, de les competicions de patinatge, dels enfrontaments del rugbi i de les possibles exhibicions que ens puguin regalar des del Twirling, Taekwondo o Judo. En l’àmbit polític es treballa amb la posada en marxa del projecte “Tordera, Esport i Natura”, un element que vol potenciar l’esport a l’aire lliure entre els torderencs/ques. El repte serà també tornar a posar en escena a diversos esdeveniments que també s’han suspès com el Memorial Josep Barceló i tornejos habituals de cada temporada. Tot desitjant que el 2021 pugui ser novament un any “normal” per tots.

ÚLTIMES NOTÍCIES