IniciAppEl CFTordera segueix treballant per estar a punt per la possible tornada...

El CFTordera segueix treballant per estar a punt per la possible tornada de cara al gener

Els primers equips del municipi segueixen amb la planificació d’entrenaments per un possible retorn de les competicions per de cara al mes de gener. El CFTordera de la segona catalana ja porta setmanes treballant per tal de poder retornar a la lliga amb les millors garanties possibles i demostrar novament la seva millor versió. Recordem que aquest conjunt si va arribar a disputar partits fins al segon tancament. El capità Edu Vega explicava dies enrere dins del Show diari, que estan duent a terme sessions més suaus i que el que fa més por ara mateix són les possibles lesions que puguin patir per la nova posada en escena.

Vega retorn cftordera 1

Vega afegia que quan es va decidir aturar l’esport l’equip havia aconseguit el seu millor estil de joc a la categoria on debuten aquesta temporada.

Vega retorn cftordera 2

El capità torderenc precisava que serà molt estrany per tothom quan la pilota torni a rodar pels diferents camps de Catalunya.

Vega retorn cftordera 3

El plantejament de la Federació Catalana de Futbol preveu la reducció a la meitat de totes les lligues, de tal manera que a la Primera i la Segona Catalana es disputarà la totalitat de la primera fase, en cada subgrup.

L’ascens es decidirà en una eliminatòria d’anada i tornada entre els dos campions de cada subgrup, mentre que els descensos seran directes segons la classificació final per posicions.

Al seu torn, a la resta de categories es jugarà la lliga regular a una volta de competició, mantenint en tots els casos les agrupacions actuals.

ÚLTIMES NOTÍCIES