IniciAppDes d’aquest dilluns es poden tornar a reobrir les instal·lacions esportives amb...

Des d’aquest dilluns es poden tornar a reobrir les instal·lacions esportives amb limitacions

El govern va fer publiques la setmana passada les mesures per combatre la pandèmia en les pròximes setmanes. Pel que fa a la pràctica esportiva, el pla preveu l’obertura de les instal·lacions esportives des del primer tram, que s’inicia avui dilluns, 23 de novembre. Una reobertura amb moltes restriccions: pel que fa a les instal·lacions a l’aire lliure, podran estar obertes amb una ocupació màxima del 50% i control d’accés. Pel que fa a les instal·lacions sota cobert, el màxim d’aforament permès serà del 30%, sempre amb cita prèvia i sense ús dels vestidors, amb excepció de les piscines. El secretari general de l’Esport Gerard Figueras valorava positivament el pas endavant que es viu a partir d’avui.

Figueras reobertura

El primer tram es preveu que es mantingui durant dues setmanes. Per al tram següent no es preveuen canvis directes, pel que fa a l’ús d’instal·lacions esportives, però sí que es contempla l’ampliació del confinament a l’àmbit comarcal.

Cap al 21 de desembre, si els indicadors de l’evolució de la pandèmia no suggereixen el contrari, s’iniciarà el tercer tram del pla, que inclou ampliar al 70% la capacitat de les instal·lacions esportives a l’aire lliure i al 50% les interiors. Finalment, no seria fins al quart tram, previst a partir del 4 de gener del 2021, que es podrien reprendre les competicions esportives.

ÚLTIMES NOTÍCIES