IniciAppEls Mossos alerten de l'increment de furts a les sortides dels supermercats

Els Mossos alerten de l’increment de furts a les sortides dels supermercats

En les darreres setmanes, els Mossos d’Esquadra han registrat un augment dels furts a les sortides dels supermercats. Es tracta d’una modalitat delictiva sense violència que afecta principalment les persones de més de seixanta anys. Les zones d’aparcament, les gasolineres i els accessos als supermercats són els punts negres d’aquesta tipologia de furts.

L’àrea de comunicació dels Mossos ha confirmat a aquesta emissora l’increment d’aquesta pràctica. En la mecànica del robatori, hi intervenen almenys dues persones que estan coordinades. Habitualment, una d’elles interactua amb la víctima per tal de despistar-la en el moment que diposita la compra a l’interior del vehicle. Per tal d’iniciar la comunicació, els autors del furt s’inventen excuses, com per exemple l’existència d’una taca d’oli a sota del cotxe o la caiguda de monedes. D’aquesta forma, aconsegueixen que la víctima desviï l’atenció de les seves pertinences i, mentrestant, un altre autor entra en joc per robar els objectes de valor que pugui trobar dins del cotxe. Ho expliquen des de mossos d’esquadra per Ràdio Tordera.

mossos supers 1

Des de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’ABP d’Arenys de Mar demanen extremar la precaució a l’hora de teclejar el codi PIN als terminals de caixa. Sovint són aparells força visibles a certa distància i això ho aprofiten els lladres per identificar la seva pròxima víctima. Li robaran la targeta de crèdit o dèbit i trauran diners del seu compte bancari. 

El cos policial està al corrent del cas de la veïna de Pineda de Mar a qui li van robar la targeta de crèdit al Mercadona de Tordera, li van treure 16.000 euros del compte.

ÚLTIMES NOTÍCIES