IniciAppAprovada una moció de la CUP per regular els preus de l’habitatge

Aprovada una moció de la CUP per regular els preus de l’habitatge

La CUP de Tordera demana sumar-se al recurs de l’índex de referència de preus de lloguer  de l’Agència Catalana de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, d’aquesta manera, des de la formació de l’Esquerra Independentista continuen amb tot el treball realitzat fins ara, amb la voluntat de garantir un accés a l’habitatge digne per a tota la població, amb la màxima informació i recursos possibles a Tordera.

El regidor cupaire, Oriol Serra, explicava com ha augmentat el preu dels lloguers a Tordera i els motius que han portat a la formació a presentar aquesta moció al Ple Municipal.

CUP habitatge

Des de Més Tordera explicaven que elaborar un índex de preus de lloguer a Tordera pot ser molt positiu. Escoltem el portaveu del partit, Xavier Pla.

+ Tordera habitatge

La regidora de Ciutadans, Miriam Rocabruna, defensava que “diferents estudis demostren que la regularització del preu a l’habitatge no funcionen” a més fa que “el mercat negre augmenti” . Escoltem Rocabruna.

Cs habitatge

Per part d’En Comú Podem Tordera, Salvador Giralt explicava que la formació estava “totalment a favor de la moció” presentada per la CUP, per això el seu vot era favorable.

Podem habitatge

Des de ERC, Jordi Romaguera donava pes al moment econòmic que viu Tordera i recordava que en darrer mes l’atur s’ha situat per sobre del 19% al municipi.

ERC habitatge

La Toñi Garcia, portaveu del PSC Tordera, argumentava que “les polítiques d’habitatge que es posin en marxa a Tordera han de sortir del Pla local d’habitatge”.

PSC habitatge

Finalment per part de Junts x Tordera, el regidor Josep Llorens intervenia breument per manifestar el vot favorable.

JxT habitatge

La moció va quedar aprovada després de que Ciutadans fos l’única formació política que va votar en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES