IniciAppSuspeses 15 dies les competicions esportives per contenir el coronavirus

Suspeses 15 dies les competicions esportives per contenir el coronavirus

La Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) va anunciar  ahir dimarts en un comunicat que totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana per ajudar a contenir els brots de coronavirus.

A partir del pròxim cap de setmana s’aturaran totes les competicions no professionals d’àmbit català durant 15 dies, una mesura que es confirmarà durant el dia d’avui pel Procicat a partir d’aquest dins les restriccions severes que prepara el govern català per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies.

Tot i aquestes restriccions, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts fins ara. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Tordera Pau Megias declarava ahir vespre en el Show diari que li sorprenia la decisió pressa tenint en compte l’estructura i protocol de seguretat que s’havia establert.

Megias suspensio 1

L’únic conjunt que a hores d’ara podrà seguir amb la lliga serà el primer equip del CPTordera que milita a l’OK Lliga Plata, una competició d’àmbit estatal. Megias defensava la prioritat dels partits dels primers equips i sostenia que amb la base s’hauria d’haver anat més a poc a poc i fins i tot garantir més la formació i entrenaments.

Megias suspensio 2

Aquesta decisió, que encara haurà de validar un jutjat, no afectaria els entrenaments, ni els usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, i farà posposar competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català. Aquestes competicions ja previstes s’hauran de recol·locar al calendari.

ÚLTIMES NOTÍCIES