IniciAppLa Diputació de Barcelona fa arribar una nova partida de material sanitari...

La Diputació de Barcelona fa arribar una nova partida de material sanitari i elements de protecció a Tordera

L’Ajuntament de Tordera rebrà una donació de material sanitari per part de la Diputació de Barcelona.

Aquest material forma part de la sisena tramesa que la Diputació fa arribar als municipis barcelonins, atenent les peticions dels propis ajuntaments. A aquesta tramesa cal afegir-hi tres repartiments anteriors de material sanitari adquirit directament pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona ha fet entrega a Tordera de mascaretes FFP2, mampares protectores per a taulells, polvoritzadors, motxilles de desinfecció, transbarrières, dispensadors i papereres.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, recordava que l’ajuntament es troba molt ben subministrat amb aquest material i que pot ajudar als comerços i serveis municipals quan calgui.

alcalde donació diputació

Cal recordar que, des de l’inici del confinament, el suport de la Diputació de Barcelona als ajuntaments ha estat clau per ajudar a mitigar els efectes de la pandèmia. Al llarg d’aquests mesos, la Diputació ja ha repartit als governs locals de la província més d’1,4 milions de mascaretes quirúrgiques i 377.000 mascaretes FFP2.

ÚLTIMES NOTÍCIES