IniciAppEl CFTordera organitza un campionat online de futmondo que es podrà seguir...

El CFTordera organitza un campionat online de futmondo que es podrà seguir amb el Tik Tok de Ràdio Tordera

El Club Futbol Tordera segueix adaptant-se a les noves tecnologies i fa un pas més dins la immersió digital de l’esport a través d’una nova iniciativa. Amb la voluntat d’apropar l’esport a les tecnologies, igual que ho han fet grans clubs amb els e-sports (competicions de videojocs electrònics), l’entitat torderenca vol interactuar amb els jugadors, jugadores i entrenadors d’una forma molt propera. El Club ha anunciat la creació d’una lliga privada en el joc per a dispositius electrònics anomenat “Futmondo”. El joc consisteix en el fitxatge de jugadors de màxima categoria i l’elaboració d’un 11 inicial. Cada setmana, i seguint en temps real els resultats de la Lliga Santander, els usuaris han de preparar una alineació a través de jugadors que, al final del partit, reben una valoració que atorga punts a l’usuari. El funcionament és senzill: qui tingui més punts acumulats al final de la jornada, és el vencedor. L’Ot Manresa company dels esports de la ràdio i responsable de la comunicació del club explicava que es volen adreçar a tothom que ho desitgi del món virtual esportiu.

Manresa cft futmondo 1

El desenvolupament del joc, intuïtiu i per a totes les edats, es motiva també pels premis mensuals. El Club Futbol Tordera donarà premis, ja siguin virtuals o físics, a l’usuari que encapçali la classificació cada mes.

A més, Ràdio Tordera col·laborarà en l’esdeveniment. Cada setmana, des de TikTok i a la nova edició del Bon dia Menuts, es dedicarà un espai actualitzat i de seguiment dels millors fitxatges de la setmana, l’usuari amb més punts o els casos més sonats. Manresa descrivia com es seguirà a través de la ràdio.

Manresa cft futmondo 2

La competició digital està oberta a tothom. Per a participar, només cal posar-se en contacte amb el Club Futbol Tordera a través de les xarxes socials i demanar el codi d’accés. El joc és gratuït i es pot trobar a totes les plataformes digitals.

ÚLTIMES NOTÍCIES