IniciNoticiesEsportsAvui la banqueta d’estiu culmina la seva quarta edició amb una emissió...

Avui la banqueta d’estiu culmina la seva quarta edició amb una emissió en directe especial

La banqueta d’estiu, el programa esportiu estiuenc que enguany ha estat a càrrec d’en Jordi Duran i de l’Eloi Mercader, després de 51 programes emessos al llarg d’aquest estiu, posarà punt final a la seva quarta edició, avui, a partir de les 20:04 del vespre. 

El programa conclourà amb una edició especial que farà balanç d’aquesta atípica edició que ha estat en mans de la pandèmia mundial.

El programa esportiu de l’emissora municipal, es va estrenar el 29 de juny. Tanmateix, aquest, presentava cares noves i per consegüent, seccions que debutaven.

Jordi Duran, presentador de la banqueta d’estiu avalua el desenvolupament del programa esportiu.

jordi duran 1

Roger Roura, tertulià habitual i realitzador de la secció esport rosa, valora l’experiència a nivell personal.

roger roura 2

Eloi Mercader, presentador de la banqueta d’estiu, extreu conclusions i analitza aquesta edició condicionada per l’evolució del COVID-19

eloi mercader 3

Hèctor Andreu, col·laborador que ha dut a terme la secció de l’esport a prova, manifesta com ha viscut l’experiència i descriu l’ambient que s’ha respirat a la banqueta d’estiu.

Hèctor Joan 4

Donem èmfasi a que la banqueta d’estiu finalitza per donar pas i cedir el protagonisme al programa esportiu habitual de Ràdio Tordera, el show dels esports. Recordem que a partir del dilluns 14 de setembre, amb en Joan Martin al capdavant, es posarà en marxa la temporada 20-21 del programa prèviament esmentat.

ÚLTIMES NOTÍCIES