IniciNoticiesCulturaEl CFA del Teatre Clavé gairebé sense places abans de començar el...

El CFA del Teatre Clavé gairebé sense places abans de començar el curs

El Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara per a organitzar el curs 2020/2021. El període d’inscripcions s’acabarà a finals de setembre per a les cinc àrees amb què compta: sensibilització, escola de dansa, escola de música, aula de teatre i aula de belles arts. 

Des del Teatre Clavé asseguren que estan emparant l’activitat en el “respecte escrupolós de la distància social” i després en avançar a través del fet artístic, “desenvolupant la capacitat de pensar i d’imaginar, ampliant la percepció del món gràcies a entendre i saber ordenar el que succeeix”. De fet, han abaixat les ràtios dels grups a només 10 alumnes i el professor, també s’han creat grups bombolla i un protocol estricte per assegurar la seguretat de tots. El seu director, Josep Navarro, feia una bona valoració de les inscripcions que han rebut abans de començar el proper 14 de setembre tot i la situació de pandèmia..

navarro inscripcions

Així doncs, les inscripcions per al curs 2020/2021 ja estan obertes i es poden de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h o bé omplint el formulari d’inscripció que trobareu adjuntat a aquesta noticia.

ÚLTIMES NOTÍCIES