IniciNoticiesEsportsEls equips del CPTordera també es preparen per la tornada a la...

Els equips del CPTordera també es preparen per la tornada a la competició

El Club Patí Tordera, a diferència de la resta de disciplines i entitats municipals, durant els mesos d’estiu no s’han aturat i s’han dedicat a recuperar la forma física que els jugadors havien perdut al llarg del confinament.

 Malgrat que la mascareta ha estat sempre una peça omnipresent, els jugadors han pogut prescindir del seu ús quan saltaven a la pista a entrenar-se.

 Tanmateix, el club va prendre altres dràstiques mesures de seguretat per tal de compensar l’absència de mascareta al llarg dels entrenaments. Per tant, els primers entrenaments van estar condicionats per la imposició d’una distància de dos metres entre cada jugador al terreny de joc. Ara ja s’han pogut adaptar als criteris que les mateixes federacions han acordat.

 Sergio Alonso, coordinador de l’entitat, analitza la represa dels entrenaments de les diverses categories que conformen el Club Patí Tordera.

 sergio alonso 1

 Alonso, en declaracions a la Banqueta d’Estiu, descriu les mesures de seguretat que han hagut d’implementar al sistema d’entrenaments per tal de seguir l’estricte protocol que imposa l’ajuntament a petició de la Generalitat.

 sergio alonso 2

 Alonso, transmet a l’emissora la informació que a hores d’ara la Reial Federació Espanyola d’hoquei ha proporcionat a les entitats pel que a la represa de les competicions regulars.

sergio alonso 3 

 Tant els equips d’hoquei com la secció de patinatge de l’entitat entrenen als mateixos espais per tal també d’evitar l’exposició a altres instal·lacions que hagin pogut estar utilitzades per altre gent o usuaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES