IniciAppA partir d’aquest dimecres tots els equips del CFTordera es posen en...

A partir d’aquest dimecres tots els equips del CFTordera es posen en marxa per afrontar un curs esportiu ben incert

L’entitat municipal presidida per Pitu Alsina, va fer oficial el passat dissabte 29 d’agost, les dates d’inici de les pretemporades dels diversos conjunts que conformen el futbol formatiu torderenc.

El CF Tordera, va donar a conèixer la tornada als terrenys de joc per mitjà d’un comunicat que contenia el següent missatge:

“Vam dir que tornaríem i, amb totes les mesures de seguretat i garanties, ho farem. Aquí us deixem els horaris de la primera i segona setmana de Setembre.”

Per tant, demà dimecres 2 de setembre, s’estrenaran els prebenjamins i els alevins a partir de les 17:45h. A posteriori, a la franja horària de les 19:15h, s’entrenaran els cadets. Finalment els juvenils tancaran la jornada esportiva de dimecres a partir de les 20:45.

Per altra banda, el dijous 3 de setembre, debutaran els benjamins juntament amb l’equip femení a partir de les 17:45h.

Tot just després ho faran els infantils que arrancaran la pretemporada a partir de les 19:15h.

Oriol Vila, coordinador de l’entitat, ens explica quins protocols de seguretat aplicarà el club als entrenaments per tal d’evitar que aquests esdevinguin una font de transmissió.

Uri vila 1

Vila, en declaracions a l’emissora local, descriu l’ambient d’incertesa que es respira al futbol formatiu i amateur pel que fa a la posada en marxa de les corresponents campanyes lligueres.

Uri vila 2

Tanmateix Vila, ha manifestat explícitament les categories amb les que comptarà el club torderenc enguany.

Uri vila 3

L’entitat també ha expressat el seu desig de concretar algun partit amistós per acabar de complementar aquesta atípica pretemporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES