IniciAppS'esgoten les places per al torneig 3x3 del Futsal Tordera

S’esgoten les places per al torneig 3×3 del Futsal Tordera

El Club Futsal Tordera, va donar a conèixer el passat 16 de juliol per mitjà d’un comunicat, la confirmació de la segona edició del torneig 3×3 que enguany formarà part de la programació d’actes esportius de la Festa Major torderenca.

Tot just ahir, l’entitat va emetre un comunicat per a fer oficial l’esgotament de places de les inscripcions del 3×3, per tant, els equips que han anat tard, restaran a l’espera de que algun conjunt es doni de baixa.

L’escrit contenia el següent missatge:

“Complet !!!! No hi ha més places disponibles. Aviat posarem els, horaris de cada categoria.

Una salutació.”

La competició amistosa 3×3, com el seu nom indica, conté un format que afavoreix el dinamisme ja que els partits d’aquesta enfrentaran a conjunts de tres jugadors en un espai més limitat (un terç de la pista habitual).

El 3×3 ha ofert la possibilitat de participar a qualsevol sempre i quan formi part d’alguna de les següents categories: infantil, cadet, juvenil i femení.

Per altra banda, el preu a pagar per a completar la inscripció ha estat de 5 euros per jugador.

Tanmateix, és evident que aquesta segona edició de l’esdeveniment esportiu presentarà un desenvolupament condicionat pel risc a suposar una font de contagis, aleshores, l’entitat ha realitzat els horaris d’una forma que s’ajusti als protocols de seguretat per tal d’evitar aglomeracions al Pavelló de l’avinguda dels Països Catalans, poliesportiu que acollirà l’acte.

Com s’esmenta contextualment al comunicat, l’entitat farà públic els horaris del torneig estiuenc en breus, per tant, l’equip d’esports de Ràdio Tordera es mantindrà a l’espera de la seva oficialització.

ÚLTIMES NOTÍCIES