IniciAppLa Generalitat oferta subvencions pel manteniment de plantilles de microempreses

La Generalitat oferta subvencions pel manteniment de plantilles de microempreses

La Generalitat  de Catalunya ha  obert el tràmit de sol·licitud de la subvenció per al manteniment de plantilla destinada a microempreses i autònoms, després que el Servei d’Ocupació de Catalunya hagi impulsat un pla de mesures urgents complementàries en matèria de treball i ocupació. Entre aquestes actuacions es troba aquesta mesura urgent per a la reactivació de la situació socioeconòmica derivada de la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquestes ajudes van dirigides a les microempreses, constituïdes legalment, i les persones treballadores autònomes donades d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms o a una mutualitat del col·legi professional com a sistema alternatiu i que ocupin fins a 10 persones treballadores. A més, han de complir certs requisits com haver-se suspès la seva activitat per raó de la declaració de l’estat d’alarma. Es pot optar fins a 4.369,05€ per persona treballadora de plantilla durant 6 mesos per un màxim de 3 persones treballadors.

El termini de sol·licitud és obert fins al 30 de setembre o fins a exhaurir el pressupost i el procediment és de concurrència no competitiva, és a dir, per ordre de presentació de les sol·licituds.

Poden consultar més informació al web de gencat.cat (https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Incentius-manteniment-contractacio?category=768916d0-a82c-11e3-a972-000c29052e2c )

ÚLTIMES NOTÍCIES