IniciAppEl Club Patí Tordera confecciona la plantilla per consolidar-se a l'OK Lliga...

El Club Patí Tordera confecciona la plantilla per consolidar-se a l’OK Lliga Plata

El Club Patí Tordera, va desencadenar el darrer curs esportiu una dinàmica negativa que el va portar a trobar-se en una posició en la que perillava la seva presència a l’ok lliga plata la temporada vinent.

Afortunadament, la Real Federació Espanyola de Patinatge va proclamar la cancel·lació de totes les competicions i les va donar per nul·les, per tant l’entitat torderenca militarà el proper curs esportiu novament a ok lliga plata.

El primer moviment que va fer el CP Tordera, el qual va ser anunciat per mitjà d’un comunicat a instagram, va ser la incorporació de la figura d’en Quim Hugas com a màxim dirigent del primer equip dels torderencs.

En Quim Hugas, és un entrenador que es caracteritza pel seu bagatge en pràcticament qualsevol categoria. Al CP Tordera va destacar pel seu paper en categories inferiors, on va assolir que l’equip que entrenava fa dues temporades (aleví 17-18) rebés una distinció que el catalogava com el sisè millor equip de Catalunya.

Tot i això, Xavi Gonzàlez no ha sigut rellevat, sinó que l’ex entrenador del primer equip del conjunt maresmenc, enguany exercirà les labors d’un segon entrenador.

Tot seguit, l’entitat es va dedicar a anunciar les renovacions dels següents jugadors que ja han vestit la indumentària del primer equip del CP Tordera aquest curs esportiu:

  • Pablo Torres
  • Alain Riveiro
  • Albert Ramos
  • Miquel Grau
  • Eloi Roura
  • Hector Giménez
  • Jordi Mateos Criado

Tanmateix, l’entitat ha manifestat la seva intenció d’oferir als següents jugadors de la pedrera oportunitats amb el primer equip del CP Tordera:

El porter del filial Pau Carbonell i el porter del juvenil Quim hugas, els jugadors Júniors: Marc Sancho, Vicenç Fernández, Eric Elias i Daniel Treccagnoli i el jugador Juvenil Max Martos.

Per complementar la confecció del conjunt groc i vermell, l’entitat, a hores d’ara, ha lligat les incorporacions del porter Arnau Anglas, procedent del Club Pati Manlleu, del Jugador Arnau Bertran procedent del Montreaux Hockey Club De Suïssa i del jugador Albert Hernández provinent del Hoquei Club Sentmenat.

ÚLTIMES NOTÍCIES