IniciAppTrànsit controlarà els motoristes durant aquest cap de setmana

Trànsit controlarà els motoristes durant aquest cap de setmana

Fins aquest diumenge 26 de juliol, trànsit ha activat una campanya intensiva per vetllar per la seguretat dels motoristes. A peu de carretera i carrer, els cossos de seguretat vigilaran els motoristes com a infractors, però també com a possibles víctimes de conductes de risc dels conductors de la resta de vehicles. L’acció policial també se centrarà en el control d’un bon ús del casc, de les infraccions relatives a les normes de circulació i a les condicions tècniques del vehicle.

En aquest sentit, el Servei Català de Trànsit coordina aquesta acció de vigilància amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals durant l’estiu, atès que els desplaçaments d’aquests vehicles de dues rodes s’incrementen, i més enguany en l’escenari de postconfinament en el qual hi ha més mobilitat interna. L’objectiu, doncs, esdevé que això no suposi un augment de les víctimes.

Aquest 2020, han mort 10 motoristes a les carreteres catalanes i 104 han resultat ferits greus. En el mateix període de l’any passat, 27 motoristes havien perdut la vida i 166 havien resultat ferits de gravetat. En zona urbana enguany han perdut la vida 11 motoristes, mentre que l’any passat hi va haver 14 víctimes mortals en el mateix període.

ÚLTIMES NOTÍCIES