IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CFTordera queda enquadrat amb el grup del Maresme...

El primer equip del CFTordera queda enquadrat amb el grup del Maresme de manera provisional i presenten un recurs per tornar a competir al grup de la província de Girona

La Federació Catalana de Futbol va publicar aquest passat dimarts 21 de juliol, l’enquadrament provisional dels dos grups que militaran a segona catalana aquesta propera temporada. Enguany, la categoria ha patit una nova reestructuració per tal de complir les mesures de seguretat oportunes. La competició s’ha dividit en dos grups d’onze equips que en funció de la seva localització (per províncies) acabaven derivats a un grup o a una altre.

Tot i que l’estructura dels grups no és definitiva, momentàniament, l’entitat torderenca es veurà les cares amb els següents conjunts:

-Argentona CF “A”

-Cirera UD “A”

-Gramanet UD.AT “A”

-MALGRAT CD “A”

-MASNOU CD “A”

-MOLINOS UD “A”

-MOLLETENSE UD “A”

-PREMIA CLUB ESP. “A”

-SANT POL AT “A”

-VILASSAR MAR UE “B”

El grup està compost majoritàriament per entitats que pertanyen a la comarca del Maresme, malgrat això, un conjunt del barcelonès hi forma part (Gramanet UD.AT “A”) i un del Vallès Occidental (Molletense) també.

Tal i com ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera, des del club torderenc han presentat un recurs per tal d’evitar aquest grup i tornar preferiblement a competir a la província de Girona tal i com s’ha fet històricament.

Josep Matas Pai, màxim responsable del primer equip del Club Futbol Tordera, en declaracions a Ona Maresme, ens explica amb quin objectiu afronten el proper curs esportiu.

Pai objectiu 1

Per tant doncs, si el recurs tires endavant, aquesta divisió quedaria en paper mullat i el club tornaria a veure’s les cares amb equips que ja ha competit anterioment al Municipal d’Esports.

ÚLTIMES NOTÍCIES