IniciAppEl centre “De Tots” triplica la demanda durant la pandèmia

El centre “De Tots” triplica la demanda durant la pandèmia

La Covid-19 ha afectat de manera directe a molts sectors econòmics i per tant moltes famílies i persones estan vivint situacions de precarietat econòmica agreujades arran de la crisi sanitària. Amb la pandèmia el centre de distribució d’aliments i roba “De Tots” de Tordera ha vist com les famílies usuàries del centre han estat triplicades. Manel Salvador, coordinador del centre, ho explica.

Manel DE TOTS 1

Durant el mes de maig l’entitat va atendre un total de 277 famílies, una xifra molt similar a la de juny, que es van atendre 269 unitats familiars. Des del centre “De Tots” es creu que ja s’ha arribat al punt més alt amb aquestes xifres i que a partir d’aquest mes han de començar a disminuir. Tot i això la possibilitat de nous rebrots podrien suposar un problema per l’estoc de l’entitat, però des del centre ja s’ha començat a treballar en possibles solucions. Escoltem Manel Salvador.

Manel DE TOTS 2

Per col·laborar amb l’entitat es poden fer donacions al local del centre, situat al polígon de Can Verdalet de Tordera o comprant productes als supermercats (DIA, Consum, Bonpreu i Mercadona) que la mateixa entitat va a buscar diàriament als establiments. Per a més informació es pot contactar amb el centre de distribució d’aliments i roba “De Tots” a través del telèfon 93 764 24 26.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES