IniciAppEl Futsal Tordera confirma la segona edició del torneig 3x3

El Futsal Tordera confirma la segona edició del torneig 3×3

El Club Futsal Tordera, tot just ahir, va donar a conèixer per mitjà d’un comunicat la confirmació de la segona edició del torneig 3×3 que enguany formarà part del seguit d’actes esportius de la Festa Major torderenca.

La competició amistosa 3×3, com el seu nom indica, conté un format que afavoreix el dinamisme ja que els partits d’aquesta enfrentaran a conjunts de tres jugadors en un espai més limitat (un terç de la pista habitual).

Malgrat això, sembla ser que la nova normalitat en la que estem involucrats penja d’un fil, per tant, la segona edició del 3×3 es disputarà el 23 d’agost en cas que no es prenguin mesures que impossibilitzin la realització de l’acte esportiu.

Aaron Esparrach, entrenador del club i responsable de l’organització del 3×3, ens explica en quina situació es troba la competició.

aaron covid 1

El debut del torneig, és a dir la darrera edició, va finalitzar exitosament i va rebre un balanç majoritàriament positiu. Tot i això, l’entitat municipal ha dut a terme una sèrie d’implementacions per tal de millorar el desenvolupament de l’esdeveniment.

Esparrach, en declaracions a Ràdio Tordera, ens detalla què han incorporat a aquesta segona celebració del 3×3.

aaron 2

El 3×3 ofereix la possibilitat de participar a qualsevol sempre i quan formi part d’alguna de les següents categories: infantil, cadet, juvenil i femení.

Per altra banda, el preu a pagar per a completar la inscripció és de 5 euros per jugador.

Si esteu interessats en formar part part del torneig, contacteu mitjançant un Whatsapp amb la Soraya (695327498).

ÚLTIMES NOTÍCIES