IniciNoticiesEsportsL'equip sènior femení del CEEB Tordera és oficialment equip de Copa Catalunya

L’equip sènior femení del CEEB Tordera és oficialment equip de Copa Catalunya

El passat 6 de juliol, per mitjà d’un comunicat, el CEEB Tordera va posar punt i final a l’ambient d’incertesa que es respirava al pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans.

El conjunt verd i blanc es va proclamar equip de Copa Catalunya després que la federació catalana de bàsquet ho fes oficial.

L’equip que fa dues temporades estava dirigit pel tècnic Marc Alonso i militava a segona catalana, va assolir aquell mateix curs esportiu, la tan esperada fita d’ascendir a primera catalana, el que de forma irrefutable suposava un repte. Malgrat ser un recent ascendit, el primer equip femení del CEEB Tordera, no va optar per la permanència precisament, sinó que després d’encadenar una gran temporada es va posicionar quart a la taula classificatòria. Per tant, a l’equip que aleshores encara estava entrenat per Marc Alonso, li ha sigut suficient la quarta posició per poder formar part de Copa Catalunya aquesta temporada vinent.

Marc Alonso, coordinador de l’entitat, ens explica què significa per al sénior femení aquest ascens i amb quina mentalitat i objectiu l’afrontaran.

Marc Alonso objectius 1

Recordem que el sènior femení ha tancat la seva plantilla de cara al proper curs esportiu amb 5 noves incorporacions i amb la contractació de Juanjo Segura com a màxim responsable de l’equip.

Des de l’equip de retransmissions de Ràdio Tordera es realitzarà un seguiment de tots els partits que disputi el conjunt torderenc.

ÚLTIMES NOTÍCIES