IniciAppSorteig de 150 vals de 50€ per al consum local

Sorteig de 150 vals de 50€ per al consum local

L’Àrea de Promoció Econòmica posa en marxa durant aquesta setmana el sorteig de 150 xecs regals de 50 € per comprar a les botigues de Tordera adherides a la campanya “Ara més que mai Jo compro a Tordera”. La regidora Nàdia Cantero, defineix les dues línies d’aquesta campanya.

nadia campanya comerç

Per participar al sorteig només cal seguir aquests tres passos:

  1. Fer-te seguidor/a de com a mínim un dels perfils de les xarxes socials de l’Ajuntament de Tordera (Instagram: @aj_tordera, Twitter: @Aj_Tordera, FB: Facebook.com/AjuntamentdeTordera)
  2. Indicar que t’agrada la publicació del sorteig de xecs regal publicada als perfils de les xarxes de l’Ajuntament.
  3. Fer un comentari a les publicacions del sorteig explicant i/o etiquetant en quin establiment adherit a la campanya t’ho gastaries.

Cada participant podrà comentar tantes vegades com vulgui les publicacions sobre el sorteig de xecs regal a les Xarxes Socials de l’Ajuntament de Tordera (facebook, twitter i instagram) però només comptarà amb una única opció al sorteig.

El sorteig es farà dilluns vinent, dia 6 de juliol, i els guanyadors se’ls informarà per la mateixa xarxa a la que hagin deixat el seu comentari.

El sorteig de 150 xecs regal és una de les iniciatives que s’inclou a la campanya de reforç del comerç local, amb una injecció directa de 7500 euros al teixit comercial. La campanya pretén impulsar la imatge de Tordera com a eix comercial a partir de tres vessants: Jo compro, jo em cuido i jo consumeixo. Les darreres setmanes s’ha fet arribar als establiments uns vinils identificatius amb el seu tipus de producte (articles d’alimentació, roba, calçat i complements, centres d’estètica, salut, imatge personal i perruqueries i a bars i restaurants). També s’han distribuit arreu del nucli urbà i les urbanitzacions lones identificatives amb l’eslògan de la campanya i s’han instal·lat  pancartes de grans dimensions a les entrades de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES