IniciAppAquest vespre el Camp Municipal d’Esports serà l’escenari de la cinquena gala...

Aquest vespre el Camp Municipal d’Esports serà l’escenari de la cinquena gala de l’#Esporttorderenc 2020

Amb un protocol de seguretat, distanciament, higiene i tenint en compte en tot moment la responsabilitat que pertoca després de les circumstàncies viscudes, aquest vespre a les 19:30h arriba la cinquena gala dels premis #esporttorderenc. Per poder tenir controlat l’aforament, que sigui a l’aire lliure i poder mantenir les distàncies de seguretat, el Camp de Municipal d’Esports ha estat la millor ubicació possible per poder complir els requisits necessaris amb un esdeveniment d’aquest tipus. 

La gala de l’esport torderenc és el tancament de temporada del programa del Show dels Esports i comptarà actuacions musicals en directe i el grup Free-Kiss. En total gairebé una vintena de candidatures optaran a les diferents categories dels premis:

El premi al millor equip de la temporada, millor esportista, millor entrenador/a, honorífic de Ràdio Tordera , premi millor adaptació esportiva pel confinament i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport són la resta de reconeixements que es posaran en relleu. En Joan Martín, cap d’esports de la ràdio comentava que és un repte majúscul l’esdeveniment preparat per tornar a reactivar el moviment esportiu del poble.

Martin gala ultima setmana 1

S’ha demanat a totes les entitats que enviïn anticipadament la xifra d’assistents a la gala, a més durant la festa serà obligatori l’ús de la mascareta. El públic estarà assegut en un pati de cadires que s’instal·larà a la mateixa gespa i només hi haurà un punt d’accés d’entrada a les instal·lacions.

Per la resta de públic general que vulgui assistir a l’esdeveniment, hauríeu d’enviar un correu electrònic a showdelsesports@radiotordera.cat per tal de confirmar la vostra localitat. Ningú es quedarà fora, però tota prevenció a hores d’ara és important en qualsevol activitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES