IniciAppAvui se celebra la Revetlla de Sant Joan a Tordera

Avui se celebra la Revetlla de Sant Joan a Tordera

Aquesta nit Tordera celebra la revetlla de Sant Joan, un dels primers actes públics després del desconfinament. La Plaça de l’Església acull la celebració de la revetlla de Sant Joan amb la tradicional rebuda de la Flama del Canigó i un posterior concert de sardanes amb la Cobla Baix Empordà.

D’aquesta manera, la Nostra Dansa, que organitza aquest acte, ha optat per no suspendre aquest esdeveniment, però per tal d’assistir-hi s’hauran de respectar les diverses recomanacions i normes d’accés, que s’ajusten a les directrius del Govern i del Departament de Salut. Així doncs, hi haurà control d’accés a l’espai del públic –al qual s’hi haurà d’accedir amb mascareta, que s’haurà de tenir posada mentre s’hi estigui-, s’haurà de mantenir el distanciament amb les altres persones, hi haurà un límit d’aforament i les cadires del públic i de la cobla estaran separades d’acord amb la normativa actual. D’altra banda, enguany no s’oferirà ni coca ni refrigeri als assistents, així com tampoc no es ballaran sardanes. El president de l’associació sardanista La Nostra Dansa, explica com s’organitzarà l’espai.

revetlla sant joan

L’acte tindrà lloc a les 22:00h amb la rebuda de la Flama del Canigó i parlaments d’autoritats i, posteriorment, tindrà lloc el concert a càrrec de la Cobla Baix Empordà, amb un format diferent al de les revetlles que precedeixen, d’acord amb les restriccions i recomanacions actuals.

Malgrat les restriccions, des de l’entitat es considera que l’autoresponsabilitat dels assistents faran d’aquest acte un èxit, de manera que apel·len a aquesta responsabilitat i a que el públic actuï d’acord amb les recomanacions de l’organització.

I pels qui no hi puguin assistir presencialment l’acte serà retransmès en directe per Ràdio Tordera a partir de les 22:00h de la nit a la 107.1FM.

ÚLTIMES NOTÍCIES