IniciAppLa meitat de les parades seran presents al mercat del diumenge

La meitat de les parades seran presents al mercat del diumenge

La regidoria de mercats prepara el segon cap de setmana amb el mercat al 50%. Des de la setmana passada l’Ajuntament de Tordera va engegar de nou el tradicional mercat dels diumenges a la meitat de la seva capacitat, amb un total de 150 parades amb productes de tot tipus.

La regidora encarregada d’aquesta àrea, Nadia Cantero, fa una valoració positiva de la primera edició del mercat dels diumenges al 50% i parla del control de seguretat que s’hi duu a terme per garantir la mesura de seguretat.

balanç mercat 1

De cares a aquest proper diumenge hi haurà present l’altre meitat de parades que no hi van ser la setmana passada. D’aquesta forma, es dividirà la presència de les parades del mercat en el 50% amb l’objectiu que totes puguin ser-hi presents cada dues setmanes, com a mínim.

La previsió de tornar a reobrir el mercat en la seva totalitat depèn de les autoritats centrals. De moment, es mantindrà aquestes mesures per aquest proper cap de setmana, coincidint amb el final de l’estat d’alarma.

balanç mercat 50% 2

Tal com ha manifestat la regidora de Mercats, Nàdia Cantero, l’obertura progressiva del mercat respon a criteris de prudència i seguretat. La regidora remarcava que “si bé és cert que es podia haver traslladat el mercat sencer a altres indrets del poble, el govern municipal ha apostat per mantenir el mercat al nucli urbà, al costat dels comerciants locals, per aprofitar el potencial de visitants del mercat i recuperar l’activitat comercial del cap de setmana”. L’horari del mercat serà de 8:00h a 14:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES