IniciAppA partir d’avui també estan disponibles els pavellons poliesportius per a l’ús...

A partir d’avui també estan disponibles els pavellons poliesportius per a l’ús de la pràctica esportiva

Seguint amb el protocol de la desescalada, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament informen que a partir d’aquest dilluns 15 de juny també es reobren els pavellons. Tant el Pavelló Parroquial com el Pavelló dels Països Catalans, les entitats que ho desitgin, poden presentar una instància telemàtica per tal de fer-ne ús esportiu. El regidor d’esports Pau Megias explicava quina és la tasca que s’ha desenvolupat en aquestes instal·lacions durant el confinament i la posada a punt.

Megias reobertura pavellons 1

El procés de demanda per tal d’utilitzar els pavellons es manté com fins ara amb la resta de les ubicacions. A través de cita prèvia i instància telemàtica. S’han refet alguns horaris d’entrenaments per les setmanes vinents tot i tenir contacte permanent amb les entitats esportives durant aquest temps. Des de la regidoria d’esports expliquen que molts clubs s’han interessat per tornat malgrat que les competicions ja estiguin acabades.

Megias reobertura pavellons 2

Durant les dues primeres setmanes de juliol encara es durant a terme entrenaments. Pels propers mesos d’estiu, les pistes cobertes exteriors acolliran també activitat esportiva i s’està valorant a hores d’ara que puguin acollir esdeveniments com tornejos, etc…

ÚLTIMES NOTÍCIES