IniciAppLleuger augment d’ingressats per COVID-19 al CSMS

Lleuger augment d’ingressats per COVID-19 al CSMS

Després de les bones notícies de la Corporació de Salut Maresme i la Selva (CSMS) d’aquest inici de setmana, ahir hi va haver dos nous ingressos als centres sanitaris de la zona. En concret,  el nombre total de pacients ingressats als hospitals de la Corporació per Covid-19 aquest dimecres era de 5 persones.

Després de donar les dues últimes altes a pacients afectats per la Covid-19 aquest dilluns, ahir dimecres es van registrar dos nous ingressos a l’Hospital de Calella per la Covid-19, arribant als 152 acumulats. Des del darrer ingrés per Covid-19 han passat gairebé 20 dies. A l’Hospital de Blanes es manté la xifra de 3 pacients ingressats per coronavirus, amb un total de 116 acumulats. El nombre de professionals positius per la Covid-19 de la Corporació també es manté en 1 persona.

En relació a la situació al conjunt de centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Girona i dels professionals afectats dir que el nombre de persones ingressades en estat greu és de 5. El total de persones hospitalitzades és de 42, mentre que els professionals sanitaris confirmats per coronavirus aquest dimecres era de de 24.

ÚLTIMES NOTÍCIES