IniciAppL’atur es manté a l’alça aquest mes de maig a Tordera

L’atur es manté a l’alça aquest mes de maig a Tordera

La crisi sociosanitària del coronavirus manté una dinàmica negativa quant a l’ocupació en el territori. L’atur segueix augmentat al Maresme amb una afectació que també es veu reflectida a Tordera.

Concretament, el nombre de persones sense feina durant el mes de maig a Tordera ha pujat en 50 persones, arribant als 1.426 aturats al municipi. Tot i l’augment, sembla que l’entrada als mesos de temporada d’estiu i la flexibilització de les restriccions en el comerç i oci l’han afluixat respecte el que hi va haver al mes d’abril (+125 aturats en un mes). Tot i així, aquestes dades es mantenen a l’alça i la taxa d’atur local se situa ara en el 17,61% el tercer més alt de la comarca. Unes dades que no tenen en compte els treballadors afectats per expedients de regulació temporal d’ocupació.

Al conjunt del Maresme, l’atur ha augmentat durant el mes de maig amb 831 noves persones aturades, arribant a les 28.848. La taxa d’atur comarcal se situa al 13%.

Els pobles de la rodalia de Tordera, també han patit les conseqüències de la situació. Malgrat de Mar ha experimentat un augment que el situa a les 1.407 persones, passant del 16,5% d’atur. Blanes arriba al 18%.

ÚLTIMES NOTÍCIES