IniciAppA partir d'aquest dilluns les pistes exteriors cobertes i el camp de...

A partir d’aquest dilluns les pistes exteriors cobertes i el camp de futbol es poden començar a utilitzar demanant-ho a través d’instància telemàtica

Seguint el compliment i protocol de la posada en marxa de les instal·lacions esportives, des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera informen que amb l’entrada de la segona setmana de la fase 2, les pistes exteriors cobertes (Sant Andreu, Pista de l’Amistat i Sant Pere) i el camp de futbol es poden tornar a utilitzar per a la pràctica esportiva sempre quan hi hagi permís a través d’instància telemàtica. Pau Megias és el regidor d’esports.

Megias reobertura pistes fase 2 1

Megias explicava que avui mateix han fet la neteja de les instal·lacions per tal de que estiguin amb les millors condicions possibles.

Megias reobertura pistes fase 2 2

Pel que fa a la resta de pistes exteriors descobertes es poden fer servir sense permís previ d’instància. Pel que fa als pavellons, fins a la setmana vinent no es posaran en marxa. Durant aquests dies s’aprofitarà per fer-hi una neteja a fons i desinfecció de vestuaris i pistes que es troben tancades des de fa més de dos mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES