IniciAppRàdio Tordera innova amb un qüestionari setmanal a les xarxes socials

Ràdio Tordera innova amb un qüestionari setmanal a les xarxes socials

Des dels Serveis informatius de Ràdio Tordera impulsem una nova iniciativa per fer-vos arribar tota la informació d’interès local d’una forma totalment dinàmica. A través de les xarxes socials, es posa en marxa un qüestionari interactiu dirigit als oients de totes les edats. Cada diumenge a la tarda, al compte d’Instagram de Ràdio Tordera, es penjarà un qüestionari en línia perquè, tothom qui vulgui, es posi a prova per saber si és un torderenc ben informat.

El qüestionari està compost per 4 de les notícies d’actualitat i que tenen relació directa amb Tordera, publicades durant la setmana. Amb 4 respostes possibles, cadascú ha de votar l’opció correcta. Al final de tot, apareix una pantalla final amb la descripció de cada personalitat segons si s’han encertat més o menys respostes. Tot i que el joc és individual, es pot competir amb amics o en família compartint el “post” i encerclant el teu resultat final, tot penjant-ho a les vostres xarxes socials.

Centenars de persones ja van seguir la primera edició, que es va dur a terme diumenge passat. Aquesta és una iniciativa que té per objectiu apropar la informació local i les ones radiofòniques al món interactiu de les xarxes. Ho podeu seguir setmanalment al compte de l’emissora; @radio_tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES