IniciAppLa Biblioteca de Tordera es manté en marxa virtualment

La Biblioteca de Tordera es manté en marxa virtualment

En aquests 15 anys de funcionament de la Biblioteca de Tordera, mai s’havia hagut de clausurar temporalment per culpa d’una pandèmia. Tot i així, la resposta d’aquest servei ha estat ràpida i eficaç. Des de la Biblioteca de Tordera, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’han iniciat una sèrie de propostes i eines per aconseguir que els usuaris puguin fer-ne ús sense moure’s de casa.

Tot i no poder obrir físicament, la Biblioteca de Tordera disposa des de fa prop de 4 anys del servei de “e-Bilbio”, un dipòsit en línia que conté milers de recursos que s’actualitzen diàriament: llibres de coneixement, novel·les, revistes o diaris, tot i que també s’hi pot consultar de forma totalment gratuïta continguts visuals com pel·lícules o reportatges. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, explica com es pot accedir i fer ús d’aquest servei.

Anfrons biblioteca 1

A més del servei www.e-biblio.cat, també es pot fer servir el sistema Audiomol, per escoltar la lectura dels nostres llibres preferits. Ho detalla la directora Anfrons.

anfrons biblioteca 2

Sílvia Anfrons ha anunciat també una inversió de prop de 8.000€ en nou material per la Biblioteca de Tordera que arribarà aquest proper mes de Juny i que estarà disponible en el moment que es pugui reobrir aquest espai físic.

La Biblioteca de Tordera manté, cada dimarts a nivell virtual, el Club de Lectura. Per a qualsevol tipus de consulta o assessorament en el servei, es poden posar en contacte amb la Biblioteca enviant un correu electrònic a l’adreça: b.tordera@diba.cat.