IniciAppL’església de Sant Esteve estarà oberta els matins però encara no s’hi...

L’església de Sant Esteve estarà oberta els matins però encara no s’hi celebraran misses

Els llocs de culte religiós obren de nou les seves portes. Amb la fase 1 de desconfinament les esglésies o les mesquites només podran congregar un terç del seu aforament previst i s’establiran estrictes mesures de seguretat i distanciament. En cap cas podran distribuir objectes, llibres o fullets i tampoc tocar o besar objectes. Tampoc estan permesos rituals amb aigua. Així mateix, de moment, no hi pot haver cors. En el cas dels musulmans, els assistents que es situïn directament a terra i es descalcin abans d’entrar en el lloc de culte faran servir catifes personals i s’ubicarà el calçat en els llocs estipulats.

La parròquia de Tordera, de moment, no celebrarà misses a l’església. El rector Salvador Juanola si que anuncia que s’obrirà el temple cada dia de 10:00h a 13:00h per qui vulgui anar a resar o posar una espelma. El mossèn també explica que estarà cada dia a les 10:30h a l’església per atendre a la ciutadania que s’acosti.

mossen fase 1

Les misses online les podeu seguir al perfil parròquia Tordera de Facebook o al canal de youtube mossensalvaldor. Respecte les vetlles o funerals, el decret de fase 1 recorda que si es podran fer però amb un límit màxim en cada moment de 15 persones en espais a l’aire lliure o 10 persones en espais tancats, siguin o no convivents.

ÚLTIMES NOTÍCIES