IniciAppTordera continuarà en Fase 0 fins a nova ordre ministerial

Tordera continuarà en Fase 0 fins a nova ordre ministerial

L’Ajuntament de Tordera comunica que, segons instruccions del Ministeri de Sanitat, continuem en FASE 0.  El Ministerio ha publicat l’Ordre SND/399/2020 de 9 de maig on es determinen les condicions per passar a la Fase 1, en la qual ENCARA NO ENS TROBEM. Tal com s’havia anunciat,  a Catalunya només passen a Fase 1 les Regions Sanitàries del Camp de Tarragona, Alt Pirineu i Aran i Terres de l’Ebre. Recordeu que Tordera correspon a la Regió Sanitària de Girona. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fase 0

Per tant, L’Àrea de Promoció Econòmica recorda a tots els comerciants (excepte els de primera necessitat) que continuem amb les mateixes condicions d’obertura dels  establiments que la setmana passada. Des de l’Ajuntament estaran pendents de quan es pot passar a FASE 1 i  ho comunicaran així que surti l’Ordre Ministerial de Sanitat que ho indiqui.

Per dubtes o aclariments al respecte de la fase 0 per part dels comerciants i serveis, podeu trucar al telèfon de l’Àrea de Promoció Econòmica : 609 376 688 en horari  DE 9 A 14:00 (de dilluns a divendres). 

ÚLTIMES NOTÍCIES